hus Uppsala kommun, Knutby

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Uppsala
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra villa eller radhus i Uppsala, Knutby

Sökkriterier

Söker du en villa eller ett radhus i Uppsala kommun, Knutby så kan du på denna sida söka alla lediga hus och radhus, som det är listade just nu i Knutby.

Det kan vara många förklaringar till att man vill hyra en villa eller ett radhus. Att hyra hus i en limiterad period kan vara ett bra sätt att prova det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" bestämma om du vill söka bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

Bevakningsmail

Finns inte precis rätt villa eller radhus i Knutby just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så får du direkt besked när ett passande hus blir ledig.

Sökesannons

Du har även alternativet att låta uthyrarna i Knutby kontakta dig i stället. Upprätta en sökesannons med ett bra fotografi och en berättelse om dig själv och ditt drömhus, så kan du bli kontaktad direkt av en hyresvärd, som har ett hus som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller söker du något verkligen annorlunda i Knutby, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få även bättre resultat. Köper du ett HittaBostadsPaket så får du alltså en kostnadsfri uppgradering.

Kontakta hyresvärdar

Med ett HittaBostadsPaket, är det möjligt att få kontaktinformation till uthyrarna i Knutby kommun med det samma. Eller vi kan hjälpa dig vidare till rätt ställe. Du kan dessutom upprätta en kostnadsfri premiumannons, så att uthyrarna i Knutby i stället kan kontakta dig.

Hus på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se visar vi alla lediga hus och radhus i Sverige. Vi har flera tusen egna uthyresannonser, samt uthyresannonser från många av de andra viktiga sajter. För att anmäla ditt intresse för ett hus att hyra ska du kontakta hyresvärden direkt.

Support
Blogg