hus Uppsala kommun, Järlåsa

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Uppsala
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra hus eller parhus i Uppsala, Järlåsa

Sökmöjligheter

Önskar du att hitta en villa eller ett parhus i Uppsala kommun, Järlåsa så kan du här på BostadsPortal.se finna alla lediga hus och parhus, som det går att hyra just nu i Järlåsa.

Det kan finnas många orsaker till att man önskar att hyra en villa eller ett parhus. Att hyra hus i en kortare period är ett bra sätt att prova det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" bestämma om du önskar att kolla bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

Bevakningsmail

Hittar du inte precis rätt hus eller parhus i Järlåsa just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så får du direkt besked när ett passande hus annonseras.

Vem är du som hyresgäst?

Du har också möjligheten att låta uthyrarna i Järlåsa komma till dig om du föredrar det. Gör en sökesannons med ett bra fotografi och en berättelse om dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad direkt av uthyrare, som har ett hus som matchar alla önskemål. Om du har bråttom, eller söker du något alldeles speciellt i Järlåsa, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat. Köper du ett HittaBostadsPaket så får du som sagt en kostnadsfri uppgradering.

HittaBostadsPaket

Med ett HittaBostadsPaket, är det möjligt att få kontaktinformation till hyresvärdarna i Järlåsa kommun omedelbart. Eller vi kan hjälpa dig vidare till rätt ställe. Du kan också upprätta en kostnadsfri premiumannons, så att hyresvärdarna i Järlåsa i stället kan kontakta dig.

Hus på BostadsPortal.se?

Här samlar vi alla lediga hus och parhus i Sverige. Vi har flera tusen unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från många av de andra viktiga sajter. För att anmäla ditt intresse för ett hus att hyra ska du kontakta hyresvärden direkt.

Support
Blogg