hus Uppsala kommun, Bälinge

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Uppsala
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra villa eller parhus i Uppsala, Bälinge

Sökkriterier

Letar du efter en villa eller ett parhus i Uppsala kommun, Bälinge så kan du på denna sida hitta alla lediga hus och parhus, som det går att hyra för tillfället i Bälinge.

Det kan finnas många orsaker till att man önskar att hyra en villa eller ett parhus. Att hyra hus i en kortare period är ett enkelt sätt att prova det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" bestämma om du önskar att söka bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

Bevakningsmail

Hittar du inte precis rätt villa eller parhus i Bälinge just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så får du direkt besked när rätt hus annonseras.

Sökesannons

Du har också alternativet att låta uthyrarna i Bälinge komma till dig om du vill. Gör en sökesannons med en bra bild och en berättelse om dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad direkt av uthyrare, som har ett hus som matchar dina önskemål. Om det ska gå snabbt, eller letar du efter något alldeles speciellt i Bälinge, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat. Köper du ett HittaBostadsPaket så får du som sagt en kostnadsfri uppgradering.

HittaBostadsPaket

Med ett HittaBostadsPaket, är det möjligt att få kontakt till hyresvärdarna i Bälinge kommun omedelbart. Eller vi kan hjälpa dig vidare till rätt ställe. Du kan också skapa en kostnadsfri premiumsökesannons, så att hyresvärdarna i Bälinge i stället kan kontakta dig.

Annonser på BostadsPortal.se?

Här visar vi samtliga lediga hus och parhus i hela Sverige. Vi har tusentals unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från de flesta andra ansedda sajter. För att söka ett hus att hyra måste du kontakta hyresvärden direkt.

Support
Blogg