hus Uppsala kommun, Almunge

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Uppsala
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra villa eller parhus i Uppsala, Almunge

Sökmöjligheter

Letar du efter en villa eller ett parhus i Uppsala kommun, Almunge så kan du här på BostadsPortal.se hitta alla lediga hus och parhus, som det går att hyra för tillfället i Almunge.

Det kan finnas många motiveringar för att man vill hyra en villa eller ett parhus. Att hyra hus i en begränsad tid är ett bra sätt att testa det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" välja om du vill söka bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

Bevakningsmail

Hittar du inte exakt rätt villa eller parhus i Almunge just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så får du direkt besked när ett passande hus dyker upp.

Sökesprofil

Du har även alternativet att låta uthyrarna i Almunge komma till dig om du föredrar det. Skapa en sökesannons med ett bra fotografi och en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad direkt av hyresvärdar, som har en bostad som matchar alla önskemål. Om det ska gå snabbt, eller letar du efter något verkligen annorlunda i Almunge, kan du också uppgradera din annons till en premiumannons och få även bättre resultat. Erhåller du ett HittaBostadsPaket så får du alltså en gratis uppgradering.

Kontakta uthyrare

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att få kontakt till uthyrarna i Almunge kommun omedelbart. Eller vi kan hjälpa dig vidare till rätt ställe. Du kan dessutom upprätta en gratis premiumsökesannons, så att uthyrarna i Almunge i stället kan kontakta dig.

Hus på BostadsPortal.se?

Här samlar vi alla lediga hus och parhus i Sverige. Vi har flera tusen unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från de flesta andra betydelsefulla portaler. För att anmäla ditt intresse för ett hus att hyra måste du kontakta uthyraren direkt.

Support
Blogg