hus Håbo kommun, Bålsta

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Håbo
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra hus eller radhus i Håbo, Bålsta

Sökmöjligheter

Önskar du att hitta ett hus eller ett radhus i Håbo kommun, Bålsta så kan du på denna sida hitta alla lediga hus och radhus, som det går att hyra för tillfället i Bålsta.

Det kan vara många orsaker till att man vill hyra ett hus eller ett radhus. Att hyra hus i en limiterad tid kan vara ett enkelt sätt att testa det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" välja om du önskar att se bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

Bevakningsmail

Finns inte exakt rätt hus eller radhus i Bålsta just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så kommer du att få direkt besked när ett passande hus blir ledig.

Vem är du som hyresgäst?

Du har även alternativet att låta uthyrarna i Bålsta kontakta dig om du föredrar det. Skapa en sökesannons med en bra bild och en berättelse om dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad direkt av hyresvärdar, som har en bostad som matchar dina önskemål. Om det ska gå snabbt, eller letar du efter något alldeles speciellt i Bålsta, kan du välja att uppgradera din annons till en premiumannons och få även bättre resultat. Köper du ett HittaBostadsPaket så får du som sagt en gratis uppgradering.

HittaBostadsPaket

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att få kontakt till uthyrarna i Bålsta kommun omedelbart. Eller vi kan länka dig vidare till rätt ställe. Du kan dessutom skapa en gratis premiumannons, så att uthyrarna i Bålsta också kan kontakta dig.

Villor på BostadsPortal.se?

Här visar vi alla lediga hus och radhus i hela Sverige. Vi har flera tusen unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från många av de andra viktiga sajter. För att söka ett hus att hyra måste du kontakta hyresvärden direkt.

Support
Blogg