hus Upplands-Bro kommun, Kungsängen

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Upplands-Bro
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra villa eller radhus i Upplands-Bro, Kungsängen

Sökmöjligheter

Söker du en villa eller ett radhus i Upplands-Bro kommun, Kungsängen så kan du här på BostadsPortal.se hitta alla lediga villor och radhus, som det går att hyra just nu i Kungsängen.

Det kan vara många orsaker till att man vill hyra en villa eller ett radhus. Att hyra hus i en limiterad tid kan vara ett bra sätt att prova det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" välja om du vill söka bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

Bevakningsmail

Finns inte exakt rätt villa eller radhus i Kungsängen just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så kommer du att få omedelbart besked när rätt hus dyker upp.

Vem är du som hyresgäst?

Det finns även möjligheten att låta uthyrarna i Kungsängen kontakta dig om du vill. Gör en sökesannons med en bra bild och en berättelse om dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad omedelbart av hyresvärdar, som har ett hus som matchar dina önskemål. Om det ska gå snabbt, eller letar du efter något alldeles speciellt i Kungsängen, kan du välja att uppgradera din annons till en premiumannons och få även bättre resultat. Erhåller du ett HittaBostadsPaket så får du som sagt en gratis uppgradering.

Kontakta uthyrare

Med ett HittaBostadsPaket, kan du få kontakt till hyresvärdarna i Kungsängen kommun med det samma. Eller vi kan länka dig vidare till rätt ställe. Du kan också upprätta en gratis premiumsökesannons, så att hyresvärdarna i Kungsängen också kan hitta dig.

Villor på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se samlar vi samtliga lediga villor och radhus i hela Sverige. Vi har flera tusen unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från de flesta andra ansedda portaler. För att anmäla ditt intresse för ett hus att hyra måste du kontakta uthyraren direkt.

Support
Blogg