hus Stockholms kommun, Västra Södermalm

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra hus eller parhus i Stockholm, Stockholm

På BostadsPortal.se visar vi samtliga lediga villor i Sverige. Vi har flera tusen egna bostadsannonser, samt bostadsannonser från många av de andra viktiga portaler. För att söka ett hus att hyra måste du kontakta uthyraren direkt.

Sökmöjligheter

Önskar du att hitta en villa eller ett parhus i Stockholm län, Stockholm kommun, så kan du här på BostadsPortal.se finna alla lediga villor och parhus, som det går att hyra för tillfället i Stockholm.

Det kan vara flera motiveringar för att man vill hyra en villa eller ett parhus. Att hyra hus i en begränsad period är ett enkelt sätt att prova det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" välja om du önskar att se bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

HittaBostadsPaket

Med ett HittaBostadsPaket, är det möjligt att få kontakt till hyresvärdarna i Stockholm kommun med detsamma. Eller vi hjälper dig vidare till rätt ställe.

Bevakningsmail

Hittar du inte precis rätt hus eller parhus just nu, så kan du skapa ett bevakningsmail, och så får du omedelbart besked när ett passande hus dyker upp i Stockholm kommun.

Öka dina chanser

Du har också alternativet att låta uthyrarna komma till dig i stället. Gör en sökesannons med en bra bild och en berättelse om dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad omedelbart av en uthyrare i Stockholm kommun, som har en bostad som matchar alla önskemål. Om det måste gå snabbt, eller letar du efter något alldeles speciellt, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg