hus Stockholms kommun, Vasastan

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra hus eller radhus i Stockholm, Stockholm

På BostadsPortal.se visar vi samtliga lediga hus i hela Sverige. Vi har tusentals unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från de flesta andra viktiga hemsidor. För att söka ett hus att hyra måste du kontakta hyresvärden direkt.

Sökkriterier

Söker du ett hus eller ett radhus i Stockholm län, Stockholm kommun, så kan du på denna sida hitta alla lediga hus och radhus, som det är listade just nu i Stockholm.

Det kan finnas många orsaker till att man önskar att hyra ett hus eller ett radhus. Att hyra hus i en begränsad period kan vara ett bra sätt att testa det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" välja om du vill se bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

Kontakta hyresvärdar

Med ett HittaBostadsPaket, kan du kontakta uthyrarna i Stockholm kommun direkt. Eller vi länkar dig vidare till rätt ställe.

Lägg upp en bevakning

Hittar du inte exakt rätt hus eller radhus just nu, så kan du upprätta ett bevakningsmail, och så får du omedelbart besked när ett nytt och kanske intressant hus annonseras i Stockholm kommun.

Sökesannons

Det finns också alternativet att låta uthyrarna komma till dig i stället. Upprätta en sökesannons med en bra bild och en berättelse om dig själv och ditt drömhus, så kan du bli kontaktad omedelbart av en uthyrare i Stockholm kommun, som har en bostad som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller söker du något verkligen annorlunda, kan du välja att uppgradera din annons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg