hus Stockholms kommun, Östermalm

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Att hyra hus eller parhus i Stockholm, Stockholm

På BostadsPortal.se samlar vi alla lediga villor i Sverige. Vi har tusentals egna uthyresannonser, samt uthyresannonser från många av de andra ansedda portaler. För att söka ett hus att hyra ska du kontakta uthyraren direkt.

Sökkriterier

Önskar du att hyra en villa eller ett parhus i Stockholm län, Stockholm kommun, så kan du på denna sida hitta alla lediga villor och parhus, som det är listade just nu i Stockholm.

Det kan finnas flera motiveringar för att man önskar att hyra en villa eller ett parhus. Att hyra hus i en limiterad period kan vara ett enkelt sätt att prova det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" bestämma om du vill söka bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

HittaBostadsPaket

Med ett HittaBostadsPaket, kan du få kontakt till hyresvärdarna i Stockholm kommun med detsamma. Eller vi hjälper dig vidare till rätt ställe.

Lägg upp en bevakning

Hittar du inte precis rätt hus eller parhus just nu, så kan du upprätta ett bevakningsmail, och så kommer du att få omedelbart besked när ett nytt och kanske intressant hus dyker upp i Stockholm kommun.

Vem är du som hyresgäst?

Det finns också alternativet att låta uthyrarna kontakta dig om du föredrar det. Upprätta en sökesannons med en bra bild och en beskrivning av dig själv och ditt drömhus, så kan du bli kontaktad omedelbart av hyresvärdar i Stockholm kommun, som har ett hus som matchar alla önskemål. Om det måste gå snabbt, eller söker du något verkligen annorlunda, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg