hus Stockholms kommun, Norrtull

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra hus eller kedjehus i Stockholm, Stockholm

På BostadsPortal.se samlar vi alla lediga hus i Sverige. Vi har flera tusen unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från många av de andra betydelsefulla hemsidor. För att söka ett hus att hyra måste du kontakta uthyraren direkt.

Sökmöjligheter

Letar du efter en villa eller ett kedjehus i Stockholm län, Stockholm kommun, så kan du här på BostadsPortal.se hitta alla lediga hus och kedjehus, som det är listade just nu i Stockholm.

Det kan vara många motiveringar för att man önskar att hyra en villa eller ett kedjehus. Att hyra hus i en begränsad period kan vara ett bra sätt att testa det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" bestämma om du önskar att söka bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

Kontakta hyresvärdar

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att kontakta hyresvärdarna i Stockholm kommun med detsamma. Eller vi hjälper dig vidare till rätt ställe.

Bevakningsmail

Finns inte precis rätt hus eller kedjehus just nu, så kan du skapa ett bevakningsmail, och så kommer du att få direkt besked när ett nytt och kanske intressant hus dyker upp i Stockholm kommun.

Sökesprofil

Du har också alternativet att låta uthyrarna komma till dig i stället. Upprätta en sökesannons med en bra bild och en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad direkt av hyresvärdar i Stockholm kommun, som har en bostad som matchar alla önskemål. Om det måste gå snabbt, eller söker du något alldeles speciellt, kan du också uppgradera din annons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg