hus Stockholms kommun, Mellersta Södermalm

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra hus eller radhus i Stockholm, Stockholm

På BostadsPortal.se visar vi alla lediga villor i hela Sverige. Vi har flera tusen unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från de flesta andra betydelsefulla hemsidor. För att söka ett hus att hyra ska du kontakta hyresvärden direkt.

Sökmöjligheter

Önskar du att hitta en villa eller ett radhus i Stockholm län, Stockholm kommun, så kan du på denna sida hitta alla lediga villor och radhus, som det är listade för tillfället i Stockholm.

Det kan finnas många motiveringar för att man önskar att hyra en villa eller ett radhus. Att hyra hus i en limiterad period är ett bra sätt att prova det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" välja om du önskar att kolla bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

Kontakta uthyrare

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att få kontakt till uthyrarna i Stockholm kommun med en gång. Eller vi hjälper dig vidare till rätt ställe.

Lägg upp en bevakning

Hittar du inte precis rätt hus eller radhus just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så får du direkt besked när ett nytt och kanske intressant hus annonseras i Stockholm kommun.

Sökesprofil

Du har även alternativet att låta uthyrarna kontakta dig om du föredrar det. Gör en sökesannons med ett bra fotografi och en berättelse om dig själv och ditt drömhus, så kan du bli kontaktad direkt av en hyresvärd i Stockholm kommun, som har en bostad som matchar alla önskemål. Om du har bråttom, eller letar du efter något alldeles speciellt, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg