hus Stockholms kommun, Marieberg/Fredhäll

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra hus eller kedjehus i Stockholm, Stockholm

På BostadsPortal.se samlar vi samtliga lediga villor i hela Sverige. Vi har tusentals egna uthyresannonser, samt uthyresannonser från många av de andra betydelsefulla sajter. För att söka ett hus att hyra ska du kontakta hyresvärden direkt.

Sökmöjligheter

Önskar du att hyra en villa eller ett kedjehus i Stockholm län, Stockholm kommun, så kan du på denna sida söka alla lediga villor och kedjehus, som det går att hyra för tillfället i Stockholm.

Det kan vara flera motiveringar för att man vill hyra en villa eller ett kedjehus. Att hyra hus i en kortare tid är ett enkelt sätt att prova det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" bestämma om du önskar att söka bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

Kontakta uthyrare

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att få kontaktinformation till uthyrarna i Stockholm kommun med en gång. Eller vi länkar dig vidare till rätt ställe.

Lägg upp en bevakning

Hittar du inte exakt rätt hus eller kedjehus just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så kommer du att få direkt besked när ett passande hus annonseras i Stockholm kommun.

Sökesannons

Du har även alternativet att låta uthyrarna komma till dig om du föredrar det. Gör en sökesannons med ett bra fotografi och en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad direkt av uthyrare i Stockholm kommun, som har ett hus som matchar alla önskemål. Om du har bråttom, eller letar du efter något alldeles speciellt, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg