hus Stockholms kommun, Liljeholmen

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra hus eller radhus i Stockholm, Stockholm

På BostadsPortal.se samlar vi alla lediga villor i Sverige. Vi har tusentals egna bostadsannonser, samt bostadsannonser från de flesta andra ansedda hemsidor. För att söka ett hus att hyra måste du kontakta hyresvärden direkt.

Sökkriterier

Önskar du att hitta ett hus eller ett radhus i Stockholm län, Stockholm kommun, så kan du på denna sida söka alla lediga villor och radhus, som det går att hyra för tillfället i Stockholm.

Det kan finnas flera motiveringar för att man önskar att hyra ett hus eller ett radhus. Att hyra hus i en kortare period kan vara ett enkelt sätt att testa det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" välja om du önskar att se bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

Kontakta hyresvärdar

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att få kontaktinformation till hyresvärdarna i Stockholm kommun direkt. Eller vi hjälper dig vidare till rätt ställe.

Bevakningsmail

Hittar du inte precis rätt hus eller radhus just nu, så kan du skapa ett bevakningsmail, och så får du omedelbart besked när ett nytt och kanske intressant hus dyker upp i Stockholm kommun.

Vem är du som hyresgäst?

Du har även alternativet att låta uthyrarna kontakta dig om du vill. Gör en sökesannons med en bra bild och en beskrivning av dig själv och ditt drömhus, så kan du bli kontaktad omedelbart av uthyrare i Stockholm kommun, som har en bostad som matchar alla önskemål. Om det måste gå snabbt, eller letar du efter något alldeles speciellt, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg