hus Stockholms kommun, Kungsholmen

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra hus eller parhus i Stockholm, Stockholm

På BostadsPortal.se visar vi alla lediga villor i Sverige. Vi har tusentals unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från många av de andra betydelsefulla hemsidor. För att söka ett hus att hyra ska du kontakta hyresvärden direkt.

Sökkriterier

Önskar du att hitta ett hus eller ett parhus i Stockholm län, Stockholm kommun, så kan du här på BostadsPortal.se finna alla lediga villor och parhus, som det är listade för tillfället i Stockholm.

Det kan vara många orsaker till att man vill hyra ett hus eller ett parhus. Att hyra hus i en limiterad period är ett bra sätt att prova det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" bestämma om du önskar att se bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

Kontakta hyresvärdar

Med ett HittaBostadsPaket, kan du kontakta hyresvärdarna i Stockholm kommun med detsamma. Eller vi hjälper dig vidare till rätt ställe.

Lägg upp en bevakning

Hittar du inte precis rätt hus eller parhus just nu, så kan du skapa ett bevakningsmail, och så kommer du att få omedelbart besked när rätt hus dyker upp i Stockholm kommun.

Vem är du som hyresgäst?

Det finns även alternativet att låta uthyrarna kontakta dig om du föredrar det. Gör en sökesannons med en bra bild och en berättelse om dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad omedelbart av en uthyrare i Stockholm kommun, som har ett hus som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller letar du efter något verkligen annorlunda, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg