hus Stockholms kommun, Hornstull/Reimersholme

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra villa eller kedjehus i Stockholm, Stockholm

På BostadsPortal.se samlar vi samtliga lediga hus i hela Sverige. Vi har flera tusen unika uthyresannonser, samt uthyresannonser från många av de andra betydelsefulla sajter. För att söka ett hus att hyra måste du kontakta hyresvärden direkt.

Sökkriterier

Önskar du att hitta ett hus eller ett kedjehus i Stockholm län, Stockholm kommun, så kan du här på BostadsPortal.se finna alla lediga hus och kedjehus, som det går att hyra just nu i Stockholm.

Det kan vara många orsaker till att man vill hyra ett hus eller ett kedjehus. Att hyra hus i en limiterad tid är ett enkelt sätt att testa det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" välja om du vill se bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

Kontakta hyresvärdar

Med ett HittaBostadsPaket, är det möjligt att kontakta uthyrarna i Stockholm kommun direkt. Eller vi hjälper dig vidare till rätt ställe.

Bevakningsmail

Finns inte exakt rätt villa eller kedjehus just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så kommer du att få direkt besked när ett nytt och kanske intressant hus dyker upp i Stockholm kommun.

Vem är du som hyresgäst?

Du har också alternativet att låta uthyrarna komma till dig om du vill. Gör en sökesannons med en bra bild och en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad direkt av hyresvärdar i Stockholm kommun, som har ett hus som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller letar du efter något verkligen annorlunda, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg