hus Stockholms kommun, Hammarby Sjöstad

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra villa eller radhus i Stockholm, Stockholm

På BostadsPortal.se samlar vi alla lediga villor i Sverige. Vi har flera tusen unika uthyresannonser, samt uthyresannonser från de flesta andra betydelsefulla portaler. För att söka ett hus att hyra ska du kontakta hyresvärden direkt.

Sökmöjligheter

Söker du en villa eller ett radhus i Stockholm län, Stockholm kommun, så kan du här på BostadsPortal.se hitta alla lediga villor och radhus, som det går att hyra för tillfället i Stockholm.

Det kan vara många motiveringar för att man önskar att hyra en villa eller ett radhus. Att hyra hus i en limiterad period kan vara ett enkelt sätt att prova det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" välja om du önskar att se bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

HittaBostadsPaket

Med ett HittaBostadsPaket, kan du få kontaktinformation till uthyrarna i Stockholm kommun med en gång. Eller vi hjälper dig vidare till rätt ställe.

Lägg upp en bevakning

Hittar du inte exakt rätt villa eller radhus just nu, så kan du upprätta ett bevakningsmail, och så får du omedelbart besked när rätt hus dyker upp i Stockholm kommun.

Öka dina chanser

Du har även alternativet att låta uthyrarna kontakta dig om du vill. Gör en sökesannons med en bra bild och en berättelse om dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad omedelbart av uthyrare i Stockholm kommun, som har en bostad som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller söker du något verkligen annorlunda, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg