hus Stockholms kommun, Globen/Johanneshov

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra villa eller parhus i Stockholm, Stockholm

På BostadsPortal.se samlar vi samtliga lediga hus i Sverige. Vi har flera tusen unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från många av de andra viktiga hemsidor. För att söka ett hus att hyra ska du kontakta hyresvärden direkt.

Sökkriterier

Önskar du att hitta en villa eller ett parhus i Stockholm län, Stockholm kommun, så kan du här på BostadsPortal.se söka alla lediga hus och parhus, som det går att hyra för tillfället i Stockholm.

Det kan vara många motiveringar för att man vill hyra en villa eller ett parhus. Att hyra hus i en limiterad period är ett bra sätt att testa det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" välja om du önskar att se bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

Kontakta uthyrare

Med ett HittaBostadsPaket, kan du få kontaktinformation till uthyrarna i Stockholm kommun med detsamma. Eller vi länkar dig vidare till rätt ställe.

Bevakningsmail

Hittar du inte exakt rätt villa eller parhus just nu, så kan du upprätta ett bevakningsmail, och så kommer du att få direkt besked när ett passande hus blir ledig i Stockholm kommun.

Sökesannons

Det finns också möjligheten att låta uthyrarna komma till dig i stället. Upprätta en sökesannons med ett bra fotografi och en berättelse om dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad direkt av uthyrare i Stockholm kommun, som har ett hus som matchar alla önskemål. Om det måste gå snabbt, eller söker du något verkligen annorlunda, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg