hus Stockholms kommun, Gärdet

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra villa eller kedjehus i Stockholm, Stockholm

På BostadsPortal.se visar vi samtliga lediga villor i Sverige. Vi har tusentals unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från många av de andra betydelsefulla portaler. För att söka ett hus att hyra måste du kontakta hyresvärden direkt.

Sökkriterier

Söker du en villa eller ett kedjehus i Stockholm län, Stockholm kommun, så kan du på denna sida hitta alla lediga villor och kedjehus, som det är listade för tillfället i Stockholm.

Det kan vara flera orsaker till att man önskar att hyra en villa eller ett kedjehus. Att hyra hus i en begränsad period är ett bra sätt att testa det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" bestämma om du önskar att se bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

HittaBostadsPaket

Med ett HittaBostadsPaket, kan du få kontaktinformation till hyresvärdarna i Stockholm kommun med en gång. Eller vi länkar dig vidare till rätt ställe.

Lägg upp en bevakning

Hittar du inte precis rätt villa eller kedjehus just nu, så kan du upprätta ett bevakningsmail, och så kommer du att få omedelbart besked när ett nytt och kanske intressant hus blir ledig i Stockholm kommun.

Öka dina chanser

Det finns också alternativet att låta uthyrarna komma till dig om du föredrar det. Skapa en sökesannons med en bra bild och en beskrivning av dig själv och ditt drömhus, så kan du bli kontaktad omedelbart av en hyresvärd i Stockholm kommun, som har ett hus som matchar alla önskemål. Om du har bråttom, eller söker du något verkligen annorlunda, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg