hus Stockholms kommun, Gamla Stan

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra villa eller parhus i Stockholm, Stockholm

På BostadsPortal.se samlar vi samtliga lediga villor i hela Sverige. Vi har flera tusen unika uthyresannonser, samt uthyresannonser från många av de andra betydelsefulla sajter. För att söka ett hus att hyra ska du kontakta uthyraren direkt.

Sökkriterier

Önskar du att hitta ett hus eller ett parhus i Stockholm län, Stockholm kommun, så kan du här på BostadsPortal.se finna alla lediga villor och parhus, som det är listade just nu i Stockholm.

Det kan finnas flera orsaker till att man önskar att hyra ett hus eller ett parhus. Att hyra hus i en begränsad tid är ett enkelt sätt att testa det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" välja om du önskar att kolla bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

HittaBostadsPaket

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att kontakta uthyrarna i Stockholm kommun med en gång. Eller vi länkar dig vidare till rätt ställe.

Lägg upp en bevakning

Hittar du inte exakt rätt villa eller parhus just nu, så kan du upprätta ett bevakningsmail, och så kommer du att få omedelbart besked när ett passande hus blir ledig i Stockholm kommun.

Öka dina chanser

Det finns även möjligheten att låta uthyrarna komma till dig i stället. Upprätta en sökesannons med ett bra fotografi och en berättelse om dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad omedelbart av hyresvärdar i Stockholm kommun, som har ett hus som matchar alla önskemål. Om du har bråttom, eller söker du något verkligen annorlunda, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg