hus Stockholms kommun, Stora o Lilla Essingen

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra villa eller kedjehus i Stockholm, Stockholm

På BostadsPortal.se visar vi alla lediga villor i hela Sverige. Vi har flera tusen unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från många av de andra ansedda sajter. För att söka ett hus att hyra ska du kontakta uthyraren direkt.

Sökmöjligheter

Letar du efter ett hus eller ett kedjehus i Stockholm län, Stockholm kommun, så kan du på denna sida finna alla lediga villor och kedjehus, som det går att hyra för tillfället i Stockholm.

Det kan finnas flera orsaker till att man önskar att hyra ett hus eller ett kedjehus. Att hyra hus i en begränsad tid är ett bra sätt att testa det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" bestämma om du vill söka bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

HittaBostadsPaket

Med ett HittaBostadsPaket, kan du få kontakt till uthyrarna i Stockholm kommun direkt. Eller vi hjälper dig vidare till rätt ställe.

Bevakningsmail

Hittar du inte exakt rätt villa eller kedjehus just nu, så kan du skapa ett bevakningsmail, och så kommer du att få direkt besked när rätt hus dyker upp i Stockholm kommun.

Sökesannons

Det finns också alternativet att låta uthyrarna kontakta dig i stället. Gör en sökesannons med en bra bild och en berättelse om dig själv och ditt drömhus, så kan du bli kontaktad direkt av hyresvärdar i Stockholm kommun, som har ett hus som matchar dina önskemål. Om det måste gå snabbt, eller letar du efter något verkligen annorlunda, kan du också uppgradera din annons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg