hus Stockholms kommun, Djurgården

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra villa eller kedjehus i Stockholm, Stockholm

På BostadsPortal.se samlar vi alla lediga hus i hela Sverige. Vi har flera tusen egna uthyresannonser, samt uthyresannonser från många av de andra betydelsefulla hemsidor. För att söka ett hus att hyra ska du kontakta hyresvärden direkt.

Sökmöjligheter

Letar du efter ett hus eller ett kedjehus i Stockholm län, Stockholm kommun, så kan du här på BostadsPortal.se söka alla lediga hus och kedjehus, som det går att hyra för tillfället i Stockholm.

Det kan vara många orsaker till att man vill hyra ett hus eller ett kedjehus. Att hyra hus i en limiterad tid kan vara ett enkelt sätt att prova det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" bestämma om du önskar att kolla bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

Kontakta hyresvärdar

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att kontakta hyresvärdarna i Stockholm kommun med detsamma. Eller vi hjälper dig vidare till rätt ställe.

Bevakningsmail

Hittar du inte precis rätt villa eller kedjehus just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så kommer du att få omedelbart besked när ett passande hus blir ledig i Stockholm kommun.

Vem är du som hyresgäst?

Det finns också möjligheten att låta uthyrarna kontakta dig om du vill. Skapa en sökesannons med ett bra fotografi och en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad omedelbart av hyresvärdar i Stockholm kommun, som har ett hus som matchar alla önskemål. Om du har bråttom, eller letar du efter något verkligen annorlunda, kan du också uppgradera din annons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg