hus Stockholms kommun, Bromma

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Att hyra villa eller kedjehus i Stockholm, Stockholm

På BostadsPortal.se visar vi alla lediga villor i hela Sverige. Vi har tusentals unika uthyresannonser, samt uthyresannonser från de flesta andra viktiga portaler. För att söka ett hus att hyra måste du kontakta uthyraren direkt.

Sökmöjligheter

Letar du efter en villa eller ett kedjehus i Stockholm län, Stockholm kommun, så kan du på denna sida hitta alla lediga villor och kedjehus, som det går att hyra just nu i Stockholm.

Det kan vara flera motiveringar för att man önskar att hyra en villa eller ett kedjehus. Att hyra hus i en limiterad tid kan vara ett enkelt sätt att prova det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" välja om du vill se bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

Kontakta uthyrare

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att få kontakt till hyresvärdarna i Stockholm kommun med en gång. Eller vi hjälper dig vidare till rätt ställe.

Bevakningsmail

Hittar du inte precis rätt villa eller kedjehus just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så kommer du att få direkt besked när rätt hus blir ledig i Stockholm kommun.

Sökesprofil

Du har också alternativet att låta uthyrarna kontakta dig om du vill. Skapa en sökesannons med ett bra fotografi och en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad direkt av en hyresvärd i Stockholm kommun, som har en bostad som matchar dina önskemål. Om det måste gå snabbt, eller letar du efter något verkligen annorlunda, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg