hus Stockholms kommun, Birkastan

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra villa eller parhus i Stockholm, Stockholm

På BostadsPortal.se samlar vi alla lediga villor i Sverige. Vi har flera tusen egna uthyresannonser, samt uthyresannonser från de flesta andra betydelsefulla portaler. För att söka ett hus att hyra måste du kontakta hyresvärden direkt.

Sökkriterier

Söker du ett hus eller ett parhus i Stockholm län, Stockholm kommun, så kan du här på BostadsPortal.se finna alla lediga villor och parhus, som det går att hyra för tillfället i Stockholm.

Det kan finnas flera motiveringar för att man vill hyra ett hus eller ett parhus. Att hyra hus i en kortare tid är ett enkelt sätt att testa det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" bestämma om du önskar att se bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

HittaBostadsPaket

Med ett HittaBostadsPaket, är det möjligt att kontakta hyresvärdarna i Stockholm kommun med en gång. Eller vi länkar dig vidare till rätt ställe.

Lägg upp en bevakning

Hittar du inte exakt rätt villa eller parhus just nu, så kan du upprätta ett bevakningsmail, och så får du omedelbart besked när ett nytt och kanske intressant hus annonseras i Stockholm kommun.

Vem är du som hyresgäst?

Du har även möjligheten att låta uthyrarna kontakta dig i stället. Upprätta en sökesannons med en bra bild och en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad omedelbart av en uthyrare i Stockholm kommun, som har ett hus som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller letar du efter något verkligen annorlunda, kan du också uppgradera din annons till en premiumannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg