hus Stockholms kommun, Stockholm

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Att hyra villa eller kedjehus i Stockholm, Stockholm

Sökkriterier

Önskar du att hyra ett hus eller ett kedjehus i Stockholm kommun, Stockholm så kan du på denna sida hitta alla lediga hus och kedjehus, som det är listade just nu i Stockholm.

Det kan vara flera orsaker till att man önskar att hyra ett hus eller ett kedjehus. Att hyra hus i en limiterad period kan vara ett enkelt sätt att prova det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" bestämma om du vill kolla bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

Lägg upp en bevakning

Hittar du inte precis rätt villa eller kedjehus i Stockholm just nu, så kan du skapa ett bevakningsmail, och så får du omedelbart besked när ett nytt och kanske intressant hus blir ledig.

Öka dina chanser

Det finns också möjligheten att låta uthyrarna i Stockholm komma till dig om du föredrar det. Upprätta en sökesannons med en bra bild och en berättelse om dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad omedelbart av uthyrare, som har ett hus som matchar dina önskemål. Om det ska gå snabbt, eller letar du efter något verkligen annorlunda i Stockholm, kan du också uppgradera din annons till en premiumannons och få även bättre resultat. Köper du ett HittaBostadsPaket så får du alltså en gratis uppgradering.

Kontakta hyresvärdar

Med ett HittaBostadsPaket, är det möjligt att få kontaktinformation till uthyrarna i Stockholm kommun med en gång. Eller vi kan länka dig vidare till rätt ställe. Du kan också skapa en gratis premiumannons, så att uthyrarna i Stockholm i stället kan kontakta dig.

Hus på BostadsPortal.se?

Här visar vi alla lediga hus och kedjehus i Sverige. Vi har tusentals unika uthyresannonser, samt uthyresannonser från de flesta andra betydelsefulla portaler. För att söka ett hus att hyra ska du kontakta uthyraren direkt.

Support
Blogg