hus Stockholms kommun, Spånga

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Att hyra villa eller parhus i Stockholm, Spånga

Sökmöjligheter

Letar du efter en villa eller ett parhus i Stockholm kommun, Spånga så kan du på denna sida finna alla lediga hus och parhus, som det går att hyra just nu i Spånga.

Det kan vara många motiveringar för att man vill hyra en villa eller ett parhus. Att hyra hus i en begränsad period kan vara ett bra sätt att testa det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" välja om du vill söka bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

Lägg upp en bevakning

Hittar du inte exakt rätt villa eller parhus i Spånga just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så får du omedelbart besked när rätt hus blir ledig.

Sökesannons

Det finns också möjligheten att låta uthyrarna i Spånga komma till dig i stället. Upprätta en sökesannons med ett bra fotografi och en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad omedelbart av uthyrare, som har en bostad som matchar alla önskemål. Om det ska gå snabbt, eller letar du efter något alldeles speciellt i Spånga, kan du också uppgradera din annons till en premiumannons och få även bättre resultat. Köper du ett HittaBostadsPaket så får du alltså en kostnadsfri uppgradering.

Kontakta hyresvärdar

Med ett HittaBostadsPaket, är det möjligt att kontakta uthyrarna i Spånga kommun med en gång. Eller vi kan länka dig vidare till rätt ställe. Du kan också skapa en kostnadsfri premiumannons, så att uthyrarna i Spånga också kan kontakta dig.

Villor på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se samlar vi samtliga lediga hus och parhus i Sverige. Vi har tusentals egna uthyresannonser, samt uthyresannonser från många av de andra viktiga portaler. För att anmäla ditt intresse för ett hus att hyra måste du kontakta hyresvärden direkt.

Support
Blogg