hus Stockholms kommun, Sköndal

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra villa eller radhus i Stockholm, Sköndal

Sökkriterier

Söker du en villa eller ett radhus i Stockholm kommun, Sköndal så kan du här på BostadsPortal.se finna alla lediga hus och radhus, som det är listade just nu i Sköndal.

Det kan finnas flera motiveringar för att man vill hyra en villa eller ett radhus. Att hyra hus i en kortare period kan vara ett bra sätt att prova det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" bestämma om du önskar att söka bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

Bevakningsmail

Hittar du inte precis rätt villa eller radhus i Sköndal just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så kommer du att få direkt besked när ett nytt och kanske intressant hus blir ledig.

Vem är du som hyresgäst?

Du har även alternativet att låta uthyrarna i Sköndal kontakta dig om du vill. Gör en sökesannons med ett bra fotografi och en berättelse om dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad direkt av uthyrare, som har ett hus som matchar dina önskemål. Om det ska gå snabbt, eller söker du något verkligen annorlunda i Sköndal, kan du också uppgradera din annons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat. Erhåller du ett HittaBostadsPaket så får du alltså en gratis uppgradering.

HittaBostadsPaket

Med ett HittaBostadsPaket, kan du få kontakt till uthyrarna i Sköndal kommun omedelbart. Eller vi kan hjälpa dig vidare till rätt ställe. Du kan också skapa en gratis premiumsökesannons, så att uthyrarna i Sköndal i stället kan hitta dig.

Hus på BostadsPortal.se?

Här samlar vi alla lediga hus och radhus i hela Sverige. Vi har flera tusen unika uthyresannonser, samt uthyresannonser från de flesta andra viktiga hemsidor. För att anmäla ditt intresse för ett hus att hyra måste du kontakta uthyraren direkt.

Support
Blogg