hus Stockholms kommun, Kista

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra villa eller radhus i Stockholm, Kista

Sökkriterier

Önskar du att hitta en villa eller ett radhus i Stockholm kommun, Kista så kan du här på BostadsPortal.se hitta alla lediga hus och radhus, som det går att hyra för tillfället i Kista.

Det kan finnas många motiveringar för att man vill hyra en villa eller ett radhus. Att hyra hus i en kortare period är ett bra sätt att prova det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" välja om du vill söka bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

Bevakningsmail

Finns inte exakt rätt villa eller radhus i Kista just nu, så kan du skapa ett bevakningsmail, och så får du omedelbart besked när ett nytt och kanske intressant hus blir ledig.

Vem är du som hyresgäst?

Det finns även alternativet att låta uthyrarna i Kista komma till dig i stället. Skapa en sökesannons med en bra bild och en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad omedelbart av en hyresvärd, som har ett hus som matchar dina önskemål. Om det ska gå snabbt, eller söker du något alldeles speciellt i Kista, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få även bättre resultat. Köper du ett HittaBostadsPaket så får du alltså en gratis uppgradering.

Kontakta hyresvärdar

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att kontakta uthyrarna i Kista kommun omedelbart. Eller vi kan länka dig vidare till rätt ställe. Du kan också upprätta en gratis premiumsökesannons, så att uthyrarna i Kista också kan kontakta dig.

Annonser på BostadsPortal.se?

Här samlar vi samtliga lediga hus och radhus i Sverige. Vi har flera tusen unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från många av de andra viktiga portaler. För att anmäla ditt intresse för ett hus att hyra ska du kontakta hyresvärden direkt.

Support
Blogg