hus Stockholms kommun, Farsta

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra villa eller radhus i Stockholm, Farsta

Sökmöjligheter

Söker du ett hus eller ett radhus i Stockholm kommun, Farsta så kan du på denna sida finna alla lediga villor och radhus, som det går att hyra just nu i Farsta.

Det kan vara många orsaker till att man önskar att hyra ett hus eller ett radhus. Att hyra hus i en begränsad tid kan vara ett enkelt sätt att prova det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" välja om du vill se bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

Bevakningsmail

Hittar du inte precis rätt villa eller radhus i Farsta just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så får du direkt besked när rätt hus annonseras.

Sökesprofil

Du har också alternativet att låta uthyrarna i Farsta kontakta dig om du vill. Gör en sökesannons med en bra bild och en berättelse om dig själv och ditt drömhus, så kan du bli kontaktad direkt av en hyresvärd, som har ett hus som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller letar du efter något alldeles speciellt i Farsta, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få även bättre resultat. Erhåller du ett HittaBostadsPaket så får du som sagt en kostnadsfri uppgradering.

Kontakta uthyrare

Med ett HittaBostadsPaket, är det möjligt att få kontaktinformation till uthyrarna i Farsta kommun med det samma. Eller vi kan länka dig vidare till rätt ställe. Du kan dessutom skapa en kostnadsfri premiumsökesannons, så att uthyrarna i Farsta också kan kontakta dig.

Annonser på BostadsPortal.se?

Här samlar vi samtliga lediga villor och radhus i Sverige. Vi har flera tusen unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från de flesta andra ansedda sajter. För att söka ett hus att hyra måste du kontakta uthyraren direkt.

Support
Blogg