hus Stockholms kommun, Bromma

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra hus eller kedjehus i Stockholm, Bromma

Sökkriterier

Önskar du att hyra ett hus eller ett kedjehus i Stockholm kommun, Bromma så kan du här på BostadsPortal.se finna alla lediga villor och kedjehus, som det går att hyra för tillfället i Bromma.

Det kan finnas många orsaker till att man vill hyra ett hus eller ett kedjehus. Att hyra hus i en begränsad period är ett enkelt sätt att testa det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" bestämma om du vill kolla bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

Lägg upp en bevakning

Hittar du inte exakt rätt hus eller kedjehus i Bromma just nu, så kan du upprätta ett bevakningsmail, och så kommer du att få direkt besked när ett nytt och kanske intressant hus dyker upp.

Sökesannons

Du har även möjligheten att låta uthyrarna i Bromma komma till dig i stället. Skapa en sökesannons med en bra bild och en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad direkt av hyresvärdar, som har en bostad som matchar alla önskemål. Om det ska gå snabbt, eller letar du efter något verkligen annorlunda i Bromma, kan du välja att uppgradera din annons till en premiumsökesannons och få även bättre resultat. Erhåller du ett HittaBostadsPaket så får du som sagt en gratis uppgradering.

Kontakta uthyrare

Med ett HittaBostadsPaket, kan du få kontaktinformation till uthyrarna i Bromma kommun med det samma. Eller vi kan länka dig vidare till rätt ställe. Du kan också upprätta en gratis premiumannons, så att uthyrarna i Bromma i stället kan kontakta dig.

Annonser på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se samlar vi samtliga lediga villor och kedjehus i Sverige. Vi har flera tusen egna bostadsannonser, samt bostadsannonser från de flesta andra betydelsefulla portaler. För att anmäla ditt intresse för ett hus att hyra ska du kontakta hyresvärden direkt.

Support
Blogg