hus | Stockholms kommun

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Stockholm
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Se fler annonser

Dags att hyra ett hus?

Letar du efter en större hyresbostad i Stockholm? Här har vi samlat alla lämpliga annonser till dig som vill hyra hus, villa eller kedjehus i Stockholm kommun.

På BostadsPortal visar vi samtliga lediga hus i hela Sverige. Vi har tusentals unika bostadsannonser, men också yyresannonser från många av de andra stora sajterna där du kan finna hus som hyrs ut.


Så söker du

Om du söker ett hus eller ett kedjehus i Stockholm kommun, så kan du här på BostadsPortal hitta alla lediga hus och kedjehus, som det är listade i dag i Stockholm.

Villa är fortfarande den vanligaste bostadsformen bland barnfamiljer i Sverige. Många efterfrågar det extra utrymme och det privatliv som en stor hyresrätt med en trädgård kan ge. Men alla vill inte köpa hus, utan väljer att hyra istället.

Att hyra hus i en kortare tid är ett bra sätt att prova på om exempelvis flytten från centrum verkligen är det man önskar. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" bestämma om du vill finna bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.


Kontakta hyresvärdar

För att söka efter ett hus att hyra ska du kontakta hyresvärden direkt. Med ett HittaBostadsPaket, är det möjligt att kontakta uthyrarna i Stockholm kommun nu direkt.


Lägg upp en bevakning

Hittar du inte precis det hus eller kedjehus som du tänkt dig just vid denna sökning så kan du upprätta ett Bevakningsmail, och så får du omedelbart besked när rätt hus dyker upp i Stockholm kommun.


Undrar du om något?

På BostadsPortal sätter vi en ära i att svara på dina frågor och hjälpa dig närmare din nästa bostad. Du kan kontakta vår kundtjänst med dina funderingar, kolla in vår FAQ , och du kan även läsa faktaartiklar på bloggen . Lycka till med din jakt på det rätta hyreshuset!

Support
Blogg