hus Stockholms kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Att hyra hus eller parhus i Stockholm, Stockholm

På BostadsPortal.se samlar vi samtliga lediga villor i hela Sverige. Vi har tusentals unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från många av de andra betydelsefulla sajter. För att söka ett hus att hyra ska du kontakta uthyraren direkt.

Sökkriterier

Önskar du att hyra ett hus eller ett parhus i Stockholm län, Stockholm kommun, så kan du här på BostadsPortal.se finna alla lediga villor och parhus, som det är listade för tillfället i Stockholm.

Det kan vara många orsaker till att man önskar att hyra ett hus eller ett parhus. Att hyra hus i en kortare tid kan vara ett bra sätt att prova det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" bestämma om du vill söka bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

Kontakta uthyrare

Med ett HittaBostadsPaket, kan du få kontaktinformation till uthyrarna i Stockholm kommun med en gång. Eller vi hjälper dig vidare till rätt ställe.

Bevakningsmail

Finns inte exakt rätt hus eller parhus just nu, så kan du skapa ett bevakningsmail, och så kommer du att få direkt besked när ett nytt och kanske intressant hus blir ledig i Stockholm kommun.

Vem är du som hyresgäst?

Du har även möjligheten att låta uthyrarna komma till dig om du föredrar det. Upprätta en sökesannons med ett bra fotografi och en berättelse om dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad direkt av en hyresvärd i Stockholm kommun, som har en bostad som matchar alla önskemål. Om du har bråttom, eller söker du något verkligen annorlunda, kan du välja att uppgradera din annons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg