hus Stockholms kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Stockholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Flytta tryggt i Stockholm

Flytta tryggt i Stockholm

Behöver du hjälp med att flytta? Vi är
flyttfirma som är billig och som ser
till att dina ägodelar tryggt och snabbt
levereras från A till B

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Att hyra villa eller kedjehus i Stockholm, Stockholm

På BostadsPortal.se samlar vi samtliga lediga villor i hela Sverige. Vi har flera tusen unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från de flesta andra viktiga portaler. För att söka ett hus att hyra ska du kontakta hyresvärden direkt.

Sökkriterier

Letar du efter ett hus eller ett kedjehus i Stockholm län, Stockholm kommun, så kan du på denna sida finna alla lediga villor och kedjehus, som det är listade för tillfället i Stockholm.

Det kan finnas flera orsaker till att man önskar att hyra ett hus eller ett kedjehus. Att hyra hus i en limiterad period är ett enkelt sätt att prova det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" bestämma om du önskar att kolla bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

HittaBostadsPaket

Med ett HittaBostadsPaket, är det möjligt att få kontaktinformation till uthyrarna i Stockholm kommun omedelbart. Eller vi hjälper dig vidare till rätt ställe.

Bevakningsmail

Hittar du inte exakt rätt villa eller kedjehus just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så får du direkt besked när ett nytt och kanske intressant hus annonseras i Stockholm kommun.

Sökesprofil

Det finns också möjligheten att låta uthyrarna komma till dig om du föredrar det. Skapa en sökesannons med en bra bild och en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad direkt av uthyrare i Stockholm kommun, som har en bostad som matchar alla önskemål. Om du har bråttom, eller letar du efter något alldeles speciellt, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg