hus Solna kommun, Solna

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Solna
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra villa eller parhus i Solna, Solna

Sökkriterier

Önskar du att hitta en villa eller ett parhus i Solna kommun, Solna så kan du på denna sida hitta alla lediga hus och parhus, som det är listade för tillfället i Solna.

Det kan finnas flera orsaker till att man vill hyra en villa eller ett parhus. Att hyra hus i en begränsad tid är ett enkelt sätt att testa det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" välja om du önskar att söka bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

Bevakningsmail

Hittar du inte precis rätt villa eller parhus i Solna just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så kommer du att få omedelbart besked när ett nytt och kanske intressant hus dyker upp.

Sökesannons

Det finns även möjligheten att låta uthyrarna i Solna kontakta dig i stället. Gör en sökesannons med en bra bild och en beskrivning av dig själv och ditt drömhus, så kan du bli kontaktad omedelbart av uthyrare, som har en bostad som matchar alla önskemål. Om det ska gå snabbt, eller söker du något alldeles speciellt i Solna, kan du välja att uppgradera din annons till en premiumannons och få även bättre resultat. Köper du ett HittaBostadsPaket så får du som sagt en kostnadsfri uppgradering.

Kontakta uthyrare

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att få kontakt till hyresvärdarna i Solna kommun omedelbart. Eller vi kan länka dig vidare till rätt ställe. Du kan också skapa en kostnadsfri premiumsökesannons, så att hyresvärdarna i Solna i stället kan hitta dig.

Hus på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se samlar vi samtliga lediga hus och parhus i Sverige. Vi har flera tusen egna bostadsannonser, samt bostadsannonser från de flesta andra ansedda sajter. För att söka ett hus att hyra ska du kontakta hyresvärden direkt.

Support
Blogg