hus Solna kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Solna
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra villa eller parhus i Stockholm, Solna

På BostadsPortal.se samlar vi alla lediga hus i hela Sverige. Vi har flera tusen egna bostadsannonser, samt bostadsannonser från många av de andra viktiga portaler. För att söka ett hus att hyra måste du kontakta hyresvärden direkt.

Sökkriterier

Letar du efter ett hus eller ett parhus i Stockholm län, Solna kommun, så kan du här på BostadsPortal.se söka alla lediga hus och parhus, som det är listade just nu i Solna.

Det kan vara flera orsaker till att man önskar att hyra ett hus eller ett parhus. Att hyra hus i en kortare tid är ett bra sätt att testa det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" välja om du önskar att kolla bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

HittaBostadsPaket

Med ett HittaBostadsPaket, kan du få kontakt till hyresvärdarna i Solna kommun direkt. Eller vi hjälper dig vidare till rätt ställe.

Bevakningsmail

Hittar du inte exakt rätt villa eller parhus just nu, så kan du skapa ett bevakningsmail, och så får du omedelbart besked när ett nytt och kanske intressant hus annonseras i Solna kommun.

Öka dina chanser

Det finns även alternativet att låta uthyrarna komma till dig om du vill. Skapa en sökesannons med en bra bild och en berättelse om dig själv och ditt drömhus, så kan du bli kontaktad omedelbart av en uthyrare i Solna kommun, som har en bostad som matchar dina önskemål. Om det måste gå snabbt, eller letar du efter något verkligen annorlunda, kan du välja att uppgradera din annons till en premiumannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg