hus | Sollentuna kommun

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Sollentuna
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Se fler annonser

Dags att hyra ett hus?

Letar du efter en större hyresbostad i Sollentuna? Här har vi samlat alla lämpliga annonser till dig som vill hyra hus, villa eller parhus i Sollentuna kommun.

På BostadsPortal samlar vi alla lediga villor i Sverige. Vi har flera tusen unika uthyresannonser, men också yyresannonser från många av de andra stora sajterna där du kan finna hus som hyrs ut.


Sökkriterier

Om du söker en villa eller ett parhus i Sollentuna kommun, så kan du på denna sida hitta alla lediga villor och parhus, som det är tillgängliga: är sökbara i dag i Sollentuna.

Villa är fortfarande den vanligaste bostadsformen bland barnfamiljer i Sverige. Många efterfrågar den extra plats och det privatliv som en stor hyresbostad med en trädgård kan ge. Men alla vill inte köpa hus, utan väljer att hyra istället.

Att hyra hus i en tidsbestämd tid är ett enkelt sätt att testa om exempelvis livet i en förort verkligen är det man önskar. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" markera om du önskar att söka bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.


Kontakta uthyrare

För att söka efter ett hus att hyra måste du kontakta uthyraren direkt. Med ett HittaBostadsPaket, är det möjligt att få kontaktinformationer till hyresvärdarna i Sollentuna kommun med en gång.


Bevakningsmail

Finns inte exakt det villa eller parhus som du tänkt dig just vid ditt besök idag så kan du prenumerera på ett Bevakningsmail, och så får du direkt besked när ett nytt och kanske intressant hus dyker upp i Sollentuna kommun.


Har du fler funderingar?

Hos oss på BostadsPortal sätter vi en ära i att svara på dina frågor och hjälpa dig närmare din nästa bostad. Du kan ringa eller skriva till vår kundtjänst med dina funderingar, kolla in vår FAQ , och du kan även läsa faktaartiklar på bloggen . Lycka till med din jakt på det rätta hyreshuset!

Support
Blogg