hus Sollentuna kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Sollentuna
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Att hyra hus eller kedjehus i Stockholm, Sollentuna

På BostadsPortal.se samlar vi alla lediga villor i Sverige. Vi har flera tusen egna uthyresannonser, samt uthyresannonser från de flesta andra ansedda sajter. För att söka ett hus att hyra måste du kontakta hyresvärden direkt.

Sökkriterier

Letar du efter ett hus eller ett kedjehus i Stockholm län, Sollentuna kommun, så kan du på denna sida finna alla lediga villor och kedjehus, som det går att hyra just nu i Sollentuna.

Det kan finnas många motiveringar för att man önskar att hyra ett hus eller ett kedjehus. Att hyra hus i en begränsad period är ett bra sätt att testa det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" bestämma om du önskar att kolla bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

Kontakta hyresvärdar

Med ett HittaBostadsPaket, är det möjligt att kontakta uthyrarna i Sollentuna kommun direkt. Eller vi hjälper dig vidare till rätt ställe.

Bevakningsmail

Hittar du inte precis rätt hus eller kedjehus just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så kommer du att få omedelbart besked när ett passande hus dyker upp i Sollentuna kommun.

Vem är du som hyresgäst?

Det finns även alternativet att låta uthyrarna komma till dig i stället. Upprätta en sökesannons med ett bra fotografi och en berättelse om dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad omedelbart av en uthyrare i Sollentuna kommun, som har en bostad som matchar alla önskemål. Om du har bråttom, eller söker du något verkligen annorlunda, kan du också uppgradera din annons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg