hus Sollentuna kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Sollentuna
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Att hyra villa eller kedjehus i Stockholm, Sollentuna

På BostadsPortal.se samlar vi samtliga lediga hus i Sverige. Vi har flera tusen unika uthyresannonser, samt uthyresannonser från de flesta andra viktiga sajter. För att söka ett hus att hyra ska du kontakta hyresvärden direkt.

Sökkriterier

Söker du en villa eller ett kedjehus i Stockholm län, Sollentuna kommun, så kan du på denna sida hitta alla lediga hus och kedjehus, som det går att hyra för tillfället i Sollentuna.

Det kan finnas flera motiveringar för att man önskar att hyra en villa eller ett kedjehus. Att hyra hus i en kortare period är ett enkelt sätt att prova det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" välja om du önskar att kolla bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

Kontakta hyresvärdar

Med ett HittaBostadsPaket, kan du få kontaktinformation till hyresvärdarna i Sollentuna kommun omedelbart. Eller vi länkar dig vidare till rätt ställe.

Bevakningsmail

Hittar du inte precis rätt villa eller kedjehus just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så kommer du att få omedelbart besked när ett nytt och kanske intressant hus annonseras i Sollentuna kommun.

Sökesannons

Du har också alternativet att låta uthyrarna komma till dig i stället. Skapa en sökesannons med en bra bild och en berättelse om dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad omedelbart av uthyrare i Sollentuna kommun, som har ett hus som matchar dina önskemål. Om det måste gå snabbt, eller letar du efter något alldeles speciellt, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg