hus Salems kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Salem
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Att hyra villa eller parhus i Stockholm, Salem

På BostadsPortal.se visar vi alla lediga hus i hela Sverige. Vi har tusentals unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från många av de andra ansedda hemsidor. För att söka ett hus att hyra ska du kontakta hyresvärden direkt.

Sökkriterier

Letar du efter en villa eller ett parhus i Stockholm län, Salem kommun, så kan du här på BostadsPortal.se finna alla lediga hus och parhus, som det är listade för tillfället i Salem.

Det kan vara flera orsaker till att man vill hyra en villa eller ett parhus. Att hyra hus i en limiterad period är ett enkelt sätt att testa det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" bestämma om du vill se bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

HittaBostadsPaket

Med ett HittaBostadsPaket, är det möjligt att få kontaktinformation till uthyrarna i Salem kommun med en gång. Eller vi länkar dig vidare till rätt ställe.

Lägg upp en bevakning

Hittar du inte exakt rätt villa eller parhus just nu, så kan du skapa ett bevakningsmail, och så kommer du att få direkt besked när ett passande hus annonseras i Salem kommun.

Vem är du som hyresgäst?

Du har även alternativet att låta uthyrarna kontakta dig om du föredrar det. Gör en sökesannons med ett bra fotografi och en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad direkt av hyresvärdar i Salem kommun, som har en bostad som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller letar du efter något verkligen annorlunda, kan du välja att uppgradera din annons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg