hus Järfälla kommun, Järfälla

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Järfälla
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Att hyra villa eller kedjehus i Järfälla, Järfälla

Sökmöjligheter

Söker du ett hus eller ett kedjehus i Järfälla kommun, Järfälla så kan du på denna sida finna alla lediga hus och kedjehus, som det är listade just nu i Järfälla.

Det kan vara flera förklaringar till att man önskar att hyra ett hus eller ett kedjehus. Att hyra hus i en begränsad tid kan vara ett enkelt sätt att prova det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" välja om du önskar att se bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

Bevakningsmail

Finns inte exakt rätt villa eller kedjehus i Järfälla just nu, så kan du skapa ett bevakningsmail, och så får du direkt besked när ett passande hus dyker upp.

Öka dina chanser

Det finns också alternativet att låta uthyrarna i Järfälla komma till dig om du vill. Upprätta en sökesannons med ett bra fotografi och en berättelse om dig själv och ditt drömhus, så kan du bli kontaktad direkt av uthyrare, som har ett hus som matchar dina önskemål. Om det ska gå snabbt, eller söker du något alldeles speciellt i Järfälla, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få även bättre resultat. Köper du ett HittaBostadsPaket så får du alltså en gratis uppgradering.

HittaBostadsPaket

Med ett HittaBostadsPaket, kan du kontakta uthyrarna i Järfälla kommun med en gång. Eller vi kan länka dig vidare till rätt ställe. Du kan dessutom upprätta en gratis premiumsökesannons, så att uthyrarna i Järfälla i stället kan kontakta dig.

Annonser på BostadsPortal.se?

Här visar vi alla lediga hus och kedjehus i hela Sverige. Vi har flera tusen egna uthyresannonser, samt uthyresannonser från många av de andra betydelsefulla hemsidor. För att anmäla ditt intresse för ett hus att hyra måste du kontakta hyresvärden direkt.

Support
Blogg