hus Järfälla kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Järfälla
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Att hyra hus eller kedjehus i Stockholm, Järfälla

På BostadsPortal.se visar vi samtliga lediga hus i hela Sverige. Vi har tusentals unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från många av de andra betydelsefulla portaler. För att söka ett hus att hyra ska du kontakta hyresvärden direkt.

Sökkriterier

Önskar du att hyra ett hus eller ett kedjehus i Stockholm län, Järfälla kommun, så kan du på denna sida finna alla lediga hus och kedjehus, som det är listade just nu i Järfälla.

Det kan finnas många motiveringar för att man önskar att hyra ett hus eller ett kedjehus. Att hyra hus i en begränsad tid är ett enkelt sätt att prova det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" välja om du vill kolla bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

Kontakta hyresvärdar

Med ett HittaBostadsPaket, kan du kontakta hyresvärdarna i Järfälla kommun med en gång. Eller vi länkar dig vidare till rätt ställe.

Lägg upp en bevakning

Hittar du inte exakt rätt hus eller kedjehus just nu, så kan du skapa ett bevakningsmail, och så får du omedelbart besked när rätt hus annonseras i Järfälla kommun.

Vem är du som hyresgäst?

Du har också alternativet att låta uthyrarna komma till dig om du föredrar det. Gör en sökesannons med en bra bild och en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad omedelbart av hyresvärdar i Järfälla kommun, som har ett hus som matchar alla önskemål. Om du har bråttom, eller söker du något alldeles speciellt, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg