hus Botkyrka kommun, Tumba

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Botkyrka
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra villa eller parhus i Botkyrka, Tumba

Sökkriterier

Letar du efter en villa eller ett parhus i Botkyrka kommun, Tumba så kan du på denna sida hitta alla lediga villor och parhus, som det går att hyra för tillfället i Tumba.

Det kan vara flera orsaker till att man vill hyra en villa eller ett parhus. Att hyra hus i en begränsad period kan vara ett bra sätt att prova det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" bestämma om du vill söka bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

Lägg upp en bevakning

Hittar du inte precis rätt villa eller parhus i Tumba just nu, så kan du upprätta ett bevakningsmail, och så får du direkt besked när ett nytt och kanske intressant hus blir ledig.

Sökesannons

Du har även alternativet att låta uthyrarna i Tumba komma till dig om du föredrar det. Upprätta en sökesannons med ett bra fotografi och en beskrivning av dig själv och ditt drömhus, så kan du bli kontaktad direkt av uthyrare, som har en bostad som matchar dina önskemål. Om det ska gå snabbt, eller letar du efter något verkligen annorlunda i Tumba, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få även bättre resultat. Köper du ett HittaBostadsPaket så får du alltså en kostnadsfri uppgradering.

Kontakta uthyrare

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att få kontaktinformation till uthyrarna i Tumba kommun omedelbart. Eller vi kan hjälpa dig vidare till rätt ställe. Du kan dessutom skapa en kostnadsfri premiumannons, så att uthyrarna i Tumba i stället kan kontakta dig.

Hus på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se samlar vi samtliga lediga villor och parhus i Sverige. Vi har flera tusen egna bostadsannonser, samt bostadsannonser från de flesta andra betydelsefulla sajter. För att söka ett hus att hyra ska du kontakta hyresvärden direkt.

Support
Blogg