hus | Stockholms län

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Botkyrka
× Danderyd
× Ekerö
× Haninge
× Huddinge
× Järfälla
× Lidingö
× Nacka
× Norrtälje
× Nykvarn
× Nynäshamn
× Salem
× Sigtuna
× Sollentuna
× Solna
× Stockholm
× Sundbyberg
× Södertälje
× Tyresö
× Täby
× Upplands-Bro
× Upplands Väsby
× Vallentuna
× Vaxholm
× Värmdö
× Österåker
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Se fler annonser

Hus i Stockholm

Om du letar efter en stor hyresrätt; ett hus, en villa eller radhus, i Stockholm län, så kan du snabbt få en överblick över alla lediga hyresbostäder som annonseras just nu direkt här på sidan. På BostadsPortal samlar vi hyresmarknaden så att du inte behöver leta på fler än en sida, och ger dit tillgång även till både små privata hyresvärdar, kommunala och kommerciella bostadsbolag.

Stockholm är ett av landets mest efterfrågade områden att bo i, delvis tack vare att länet är den stolta innehavaren av Sveriges huvudstad och i många fall ett föredöme för resten av landet när det gäller mode, kultur, näringsliv och nöjesliv. Därför är det många unga som söker sig till huvudstadsområdet för studier eller arbete. Men för många andra är det karriärmöjligheter i Stockholms län som lockar. Om man redan har en familj söker man ofta efter större bostäder, men eftersom efterfrågan är stor så är också bostadsmarknaden svår att komma in i.Därför kan det vara en bra idé att börja med att leta efter ett hyreshus, innan man tar steget till att köpa ett större boende.

Här i Stockholm har man alla möjligheter att kunna finna just den typen av hus man letar efter.

Det kan vara väldigt varierande vilka önskemål man anser mest avgörande när man letar efter en hyresbostad. Hos BostadsPortal kan man söka direkt i vår sökfunktion efter allt från hyra, hyreskostnad till storlek, men du kan även testa fritextsökning och välja attribut som balkong, badkar, öppen spis eller hiss för att se vilka annonser som matchar. Du kan också välja att följa alla nya annonser som dyker upp för hus i Stockholm på en av våra Facebooksidor, exempelvis Hus och Stuga i Stockholm eller Bostäder på Pendelavstånd till Stockholm.

Vilken typ av hus vill du hyra i Stockholm?

När du ska välja typ av hus så finns det bland annat villor, hus, radhus parhus, kedjehus och stugor. Därför ska du se över din egen livssituation och välja det som passar bäst in i ditt liv just nu. En uteplats är ju oftast att föredra om man har barn. Det kan också vara en  bra idé att klicka in dig på kartfunktionen på sidan och kunna se hur området ser ut, var de närmsta butikerna, skolorna eller bussstoppen är, och även få fram information om de genomsnittliga priserna på olika typer av hus som vi haft annonser på på sidan under det senaste året.

När man hyr ett hus i Stockholm kan man ju kosta på sig att välja en typ av bostad som man möjligen inte hade föredragit om man skulle köpa, eftersom man har tryggheten att kunna säga upp hyreskontraktet när man anser att tiden är inne.

En annan stor fördel med att hyra en bostad är att man inte behöver ha en lika stor besparing för plötsliga utgifter. Detta kan ju ge lite mera luft i ekonomin till att införskaffa den inredning man verkligen önskar sig. Eller för att använda det på fritidsintressen eller spara till exempelvis resor.

Olika hus har olika regler för sina kontrakt beroende på om man hyr från en privat uthyrare eller en offentlig. Man kan t.ex. komma överens om med uthyraren att man ibland t.o.m. kan få lov att måla om eller på annat vis renovera om några av rummen, om båda anser att det finns ett behov. Du kan läsa mer om olika typer av hyresformer, och även ladda ner hyreskontrakt vid behov, på vår site.

För att få den största chansen att hitta det perfekta alternativet tillråder vi att man köper vårt HittaBostadsPaket. Det ger åtkomst till kontaktuppgifterna till hyresvärdarna. Ett annat tips från oss är att du skaffar ett bevakningsmail eftersom du då alltid får information om när nya annonser som passar dina önskemål dyker upp på BostadsPortal.

Support
Blogg