hus Katrineholms kommun, Julita

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Katrineholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra hus eller radhus i Katrineholm, Julita

Sökkriterier

Söker du en villa eller ett radhus i Katrineholm kommun, Julita så kan du på denna sida hitta alla lediga hus och radhus, som det går att hyra just nu i Julita.

Det kan finnas flera orsaker till att man vill hyra en villa eller ett radhus. Att hyra hus i en begränsad tid kan vara ett enkelt sätt att prova det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" välja om du vill se bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

Lägg upp en bevakning

Finns inte exakt rätt hus eller radhus i Julita just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så kommer du att få direkt besked när rätt hus blir ledig.

Öka dina chanser

Du har även möjligheten att låta uthyrarna i Julita kontakta dig om du vill. Upprätta en sökesannons med ett bra fotografi och en beskrivning av dig själv och ditt drömhus, så kan du bli kontaktad direkt av uthyrare, som har ett hus som matchar alla önskemål. Om det ska gå snabbt, eller letar du efter något verkligen annorlunda i Julita, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat. Köper du ett HittaBostadsPaket så får du som sagt en kostnadsfri uppgradering.

Kontakta uthyrare

Med ett HittaBostadsPaket, är det möjligt att få kontaktinformation till hyresvärdarna i Julita kommun med det samma. Eller vi kan länka dig vidare till rätt ställe. Du kan dessutom upprätta en kostnadsfri premiumannons, så att hyresvärdarna i Julita också kan hitta dig.

Annonser på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se samlar vi alla lediga hus och radhus i Sverige. Vi har flera tusen unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från många av de andra viktiga sajter. För att anmäla ditt intresse för ett hus att hyra måste du kontakta uthyraren direkt.

Support
Blogg