hus Flens kommun, Bettna

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Flen
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra hus eller parhus i Flen, Bettna

Sökkriterier

Söker du en villa eller ett parhus i Flen kommun, Bettna så kan du här på BostadsPortal.se hitta alla lediga villor och parhus, som det är listade just nu i Bettna.

Det kan finnas flera orsaker till att man önskar att hyra en villa eller ett parhus. Att hyra hus i en limiterad period kan vara ett bra sätt att prova det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" välja om du vill söka bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

Bevakningsmail

Finns inte precis rätt hus eller parhus i Bettna just nu, så kan du skapa ett bevakningsmail, och så får du direkt besked när rätt hus blir ledig.

Öka dina chanser

Det finns även alternativet att låta uthyrarna i Bettna kontakta dig i stället. Gör en sökesannons med ett bra fotografi och en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad direkt av en uthyrare, som har ett hus som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller söker du något verkligen annorlunda i Bettna, kan du också uppgradera din annons till en premiumannons och få även bättre resultat. Köper du ett HittaBostadsPaket så får du alltså en kostnadsfri uppgradering.

Kontakta uthyrare

Med ett HittaBostadsPaket, är det möjligt att få kontakt till uthyrarna i Bettna kommun omedelbart. Eller vi kan hjälpa dig vidare till rätt ställe. Du kan också upprätta en kostnadsfri premiumannons, så att uthyrarna i Bettna i stället kan hitta dig.

Hus på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se visar vi samtliga lediga villor och parhus i hela Sverige. Vi har flera tusen egna uthyresannonser, samt uthyresannonser från många av de andra viktiga portaler. För att anmäla ditt intresse för ett hus att hyra måste du kontakta hyresvärden direkt.

Support
Blogg