hus Malmö kommun, Oxie

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra villa eller parhus i Malmö, Oxie

Sökkriterier

Önskar du att hyra en villa eller ett parhus i Malmö kommun, Oxie så kan du här på BostadsPortal.se finna alla lediga villor och parhus, som det är listade för tillfället i Oxie.

Det kan vara flera orsaker till att man önskar att hyra en villa eller ett parhus. Att hyra hus i en kortare period är ett bra sätt att prova det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" bestämma om du vill söka bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

Bevakningsmail

Hittar du inte exakt rätt villa eller parhus i Oxie just nu, så kan du upprätta ett bevakningsmail, och så får du direkt besked när ett nytt och kanske intressant hus dyker upp.

Sökesprofil

Du har även möjligheten att låta uthyrarna i Oxie kontakta dig om du föredrar det. Skapa en sökesannons med ett bra fotografi och en berättelse om dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad direkt av hyresvärdar, som har ett hus som matchar alla önskemål. Om du har bråttom, eller söker du något verkligen annorlunda i Oxie, kan du välja att uppgradera din annons till en premiumannons och få även bättre resultat. Köper du ett HittaBostadsPaket så får du som sagt en gratis uppgradering.

Kontakta hyresvärdar

Med ett HittaBostadsPaket, kan du få kontakt till uthyrarna i Oxie kommun med det samma. Eller vi kan länka dig vidare till rätt ställe. Du kan dessutom upprätta en gratis premiumsökesannons, så att uthyrarna i Oxie också kan hitta dig.

Villor på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se visar vi samtliga lediga villor och parhus i hela Sverige. Vi har tusentals unika uthyresannonser, samt uthyresannonser från de flesta andra betydelsefulla hemsidor. För att anmäla ditt intresse för ett hus att hyra ska du kontakta hyresvärden direkt.

Support
Blogg