hus Malmö kommun, Västra Hamnen

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra villa eller parhus i Skåne, Malmö

På BostadsPortal.se visar vi alla lediga villor i Sverige. Vi har flera tusen unika uthyresannonser, samt uthyresannonser från de flesta andra betydelsefulla portaler. För att söka ett hus att hyra ska du kontakta uthyraren direkt.

Sökkriterier

Söker du en villa eller ett parhus i Skåne län, Malmö kommun, så kan du på denna sida hitta alla lediga villor och parhus, som det går att hyra just nu i Malmö.

Det kan finnas många orsaker till att man vill hyra en villa eller ett parhus. Att hyra hus i en limiterad tid kan vara ett bra sätt att testa det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" välja om du önskar att söka bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

HittaBostadsPaket

Med ett HittaBostadsPaket, kan du kontakta uthyrarna i Malmö kommun omedelbart. Eller vi hjälper dig vidare till rätt ställe.

Lägg upp en bevakning

Finns inte precis rätt villa eller parhus just nu, så kan du upprätta ett bevakningsmail, och så kommer du att få direkt besked när ett nytt och kanske intressant hus annonseras i Malmö kommun.

Öka dina chanser

Du har också alternativet att låta uthyrarna kontakta dig i stället. Gör en sökesannons med en bra bild och en berättelse om dig själv och ditt drömhus, så kan du bli kontaktad direkt av uthyrare i Malmö kommun, som har en bostad som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller letar du efter något verkligen annorlunda, kan du välja att uppgradera din annons till en premiumannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg