hus Malmö kommun, Värnhem

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra villa eller parhus i Skåne, Malmö

På BostadsPortal.se visar vi alla lediga villor i hela Sverige. Vi har flera tusen egna bostadsannonser, samt bostadsannonser från många av de andra viktiga portaler. För att söka ett hus att hyra ska du kontakta uthyraren direkt.

Sökmöjligheter

Letar du efter en villa eller ett parhus i Skåne län, Malmö kommun, så kan du på denna sida finna alla lediga villor och parhus, som det går att hyra för tillfället i Malmö.

Det kan vara många motiveringar för att man önskar att hyra en villa eller ett parhus. Att hyra hus i en kortare period kan vara ett enkelt sätt att prova det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" välja om du önskar att söka bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

Kontakta uthyrare

Med ett HittaBostadsPaket, är det möjligt att få kontaktinformation till uthyrarna i Malmö kommun direkt. Eller vi länkar dig vidare till rätt ställe.

Lägg upp en bevakning

Hittar du inte exakt rätt villa eller parhus just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så kommer du att få omedelbart besked när ett nytt och kanske intressant hus dyker upp i Malmö kommun.

Vem är du som hyresgäst?

Du har också möjligheten att låta uthyrarna komma till dig om du vill. Skapa en sökesannons med ett bra fotografi och en beskrivning av dig själv och ditt drömhus, så kan du bli kontaktad omedelbart av uthyrare i Malmö kommun, som har en bostad som matchar alla önskemål. Om du har bråttom, eller letar du efter något alldeles speciellt, kan du välja att uppgradera din annons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg