hus Malmö kommun, Skeppsbron

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra villa eller kedjehus i Skåne, Malmö

På BostadsPortal.se samlar vi alla lediga hus i hela Sverige. Vi har tusentals unika uthyresannonser, samt uthyresannonser från de flesta andra viktiga portaler. För att söka ett hus att hyra måste du kontakta hyresvärden direkt.

Sökmöjligheter

Önskar du att hitta ett hus eller ett kedjehus i Skåne län, Malmö kommun, så kan du på denna sida hitta alla lediga hus och kedjehus, som det är listade för tillfället i Malmö.

Det kan vara flera motiveringar för att man önskar att hyra ett hus eller ett kedjehus. Att hyra hus i en begränsad period kan vara ett enkelt sätt att prova det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" bestämma om du önskar att kolla bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

Kontakta uthyrare

Med ett HittaBostadsPaket, kan du få kontaktinformation till uthyrarna i Malmö kommun med en gång. Eller vi hjälper dig vidare till rätt ställe.

Bevakningsmail

Hittar du inte precis rätt villa eller kedjehus just nu, så kan du upprätta ett bevakningsmail, och så får du omedelbart besked när rätt hus dyker upp i Malmö kommun.

Vem är du som hyresgäst?

Du har även alternativet att låta uthyrarna kontakta dig om du föredrar det. Skapa en sökesannons med ett bra fotografi och en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad omedelbart av en hyresvärd i Malmö kommun, som har en bostad som matchar alla önskemål. Om det måste gå snabbt, eller söker du något alldeles speciellt, kan du också uppgradera din annons till en premiumannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg