hus Malmö kommun, Lorensborg/Bellevue

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra hus eller kedjehus i Skåne, Malmö

På BostadsPortal.se samlar vi samtliga lediga hus i hela Sverige. Vi har flera tusen unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från många av de andra ansedda portaler. För att söka ett hus att hyra måste du kontakta uthyraren direkt.

Sökmöjligheter

Letar du efter en villa eller ett kedjehus i Skåne län, Malmö kommun, så kan du på denna sida hitta alla lediga hus och kedjehus, som det går att hyra just nu i Malmö.

Det kan finnas många orsaker till att man önskar att hyra en villa eller ett kedjehus. Att hyra hus i en begränsad period är ett bra sätt att testa det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" bestämma om du önskar att söka bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

Kontakta hyresvärdar

Med ett HittaBostadsPaket, kan du få kontaktinformation till uthyrarna i Malmö kommun omedelbart. Eller vi hjälper dig vidare till rätt ställe.

Bevakningsmail

Finns inte precis rätt hus eller kedjehus just nu, så kan du upprätta ett bevakningsmail, och så kommer du att få omedelbart besked när ett nytt och kanske intressant hus blir ledig i Malmö kommun.

Öka dina chanser

Det finns också alternativet att låta uthyrarna komma till dig om du vill. Gör en sökesannons med en bra bild och en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad omedelbart av en hyresvärd i Malmö kommun, som har ett hus som matchar alla önskemål. Om du har bråttom, eller söker du något verkligen annorlunda, kan du också uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg