hus Malmö kommun, Lindeborg

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra villa eller parhus i Skåne, Malmö

På BostadsPortal.se visar vi samtliga lediga hus i hela Sverige. Vi har tusentals unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från många av de andra betydelsefulla hemsidor. För att söka ett hus att hyra måste du kontakta uthyraren direkt.

Sökmöjligheter

Söker du ett hus eller ett parhus i Skåne län, Malmö kommun, så kan du här på BostadsPortal.se hitta alla lediga hus och parhus, som det är listade just nu i Malmö.

Det kan vara många motiveringar för att man önskar att hyra ett hus eller ett parhus. Att hyra hus i en limiterad period är ett enkelt sätt att testa det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" bestämma om du vill söka bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller korttidsuthyrning.

Kontakta uthyrare

Med ett HittaBostadsPaket, är det möjligt att få kontakt till uthyrarna i Malmö kommun med detsamma. Eller vi hjälper dig vidare till rätt ställe.

Bevakningsmail

Finns inte precis rätt villa eller parhus just nu, så kan du skapa ett bevakningsmail, och så får du direkt besked när ett passande hus blir ledig i Malmö kommun.

Vem är du som hyresgäst?

Det finns även alternativet att låta uthyrarna komma till dig om du vill. Skapa en sökesannons med ett bra fotografi och en berättelse om dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad direkt av hyresvärdar i Malmö kommun, som har ett hus som matchar dina önskemål. Om det måste gå snabbt, eller letar du efter något verkligen annorlunda, kan du välja att uppgradera din annons till en premiumannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg