hus Malmö kommun, Klagshamn

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra villa eller kedjehus i Skåne, Malmö

På BostadsPortal.se visar vi samtliga lediga hus i hela Sverige. Vi har tusentals egna uthyresannonser, samt uthyresannonser från de flesta andra viktiga portaler. För att söka ett hus att hyra ska du kontakta uthyraren direkt.

Sökkriterier

Söker du ett hus eller ett kedjehus i Skåne län, Malmö kommun, så kan du här på BostadsPortal.se finna alla lediga hus och kedjehus, som det går att hyra just nu i Malmö.

Det kan finnas många motiveringar för att man önskar att hyra ett hus eller ett kedjehus. Att hyra hus i en kortare period är ett enkelt sätt att prova det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" bestämma om du önskar att kolla bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

HittaBostadsPaket

Med ett HittaBostadsPaket, kan du kontakta uthyrarna i Malmö kommun med en gång. Eller vi länkar dig vidare till rätt ställe.

Bevakningsmail

Finns inte exakt rätt villa eller kedjehus just nu, så kan du skapa ett bevakningsmail, och så får du direkt besked när ett passande hus blir ledig i Malmö kommun.

Öka dina chanser

Du har även möjligheten att låta uthyrarna kontakta dig om du vill. Skapa en sökesannons med ett bra fotografi och en berättelse om dig själv och ditt drömhus, så kan du bli kontaktad direkt av hyresvärdar i Malmö kommun, som har ett hus som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller letar du efter något alldeles speciellt, kan du också uppgradera din annons till en premiumannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg