hus Malmö kommun, Kirseberg

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra villa eller parhus i Skåne, Malmö

På BostadsPortal.se visar vi alla lediga hus i Sverige. Vi har flera tusen unika bostadsannonser, samt bostadsannonser från de flesta andra viktiga sajter. För att söka ett hus att hyra ska du kontakta hyresvärden direkt.

Sökkriterier

Söker du ett hus eller ett parhus i Skåne län, Malmö kommun, så kan du här på BostadsPortal.se hitta alla lediga hus och parhus, som det går att hyra för tillfället i Malmö.

Det kan vara många motiveringar för att man vill hyra ett hus eller ett parhus. Att hyra hus i en kortare tid kan vara ett bra sätt att prova det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" bestämma om du vill kolla bostadsannonser med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

Kontakta uthyrare

Med ett HittaBostadsPaket, kan du få kontakt till hyresvärdarna i Malmö kommun omedelbart. Eller vi hjälper dig vidare till rätt ställe.

Lägg upp en bevakning

Hittar du inte precis rätt villa eller parhus just nu, så kan du upprätta ett bevakningsmail, och så kommer du att få omedelbart besked när rätt hus dyker upp i Malmö kommun.

Sökesprofil

Det finns också alternativet att låta uthyrarna komma till dig i stället. Gör en sökesannons med en bra bild och en beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad omedelbart av hyresvärdar i Malmö kommun, som har ett hus som matchar alla önskemål. Om det måste gå snabbt, eller letar du efter något verkligen annorlunda, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg