hus Malmö kommun, Inre Hamnen

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra villa eller parhus i Skåne, Malmö

På BostadsPortal.se visar vi samtliga lediga villor i Sverige. Vi har tusentals egna uthyresannonser, samt uthyresannonser från de flesta andra betydelsefulla portaler. För att söka ett hus att hyra måste du kontakta hyresvärden direkt.

Sökkriterier

Önskar du att hyra ett hus eller ett parhus i Skåne län, Malmö kommun, så kan du här på BostadsPortal.se finna alla lediga villor och parhus, som det går att hyra för tillfället i Malmö.

Det kan finnas många motiveringar för att man vill hyra ett hus eller ett parhus. Att hyra hus i en limiterad tid kan vara ett enkelt sätt att testa det. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" bestämma om du vill kolla bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

Kontakta hyresvärdar

Med ett HittaBostadsPaket, kan du få kontakt till uthyrarna i Malmö kommun med detsamma. Eller vi länkar dig vidare till rätt ställe.

Bevakningsmail

Hittar du inte exakt rätt villa eller parhus just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så kommer du att få omedelbart besked när rätt hus annonseras i Malmö kommun.

Sökesprofil

Det finns också alternativet att låta uthyrarna komma till dig om du vill. Gör en sökesannons med ett bra fotografi och en beskrivning av dig själv och ditt drömhus, så kan du bli kontaktad omedelbart av en uthyrare i Malmö kommun, som har ett hus som matchar alla önskemål. Om det måste gå snabbt, eller söker du något verkligen annorlunda, kan du också uppgradera din annons till en premiumsökesannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg