hus Malmö kommun, Erikslust

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
Hus
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
3 valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Att hyra villa eller kedjehus i Skåne, Malmö

På BostadsPortal.se samlar vi alla lediga villor i Sverige. Vi har flera tusen unika uthyresannonser, samt uthyresannonser från de flesta andra betydelsefulla hemsidor. För att söka ett hus att hyra måste du kontakta uthyraren direkt.

Sökmöjligheter

Önskar du att hitta en villa eller ett kedjehus i Skåne län, Malmö kommun, så kan du på denna sida hitta alla lediga villor och kedjehus, som det går att hyra för tillfället i Malmö.

Det kan vara många orsaker till att man vill hyra en villa eller ett kedjehus. Att hyra hus i en kortare tid kan vara ett bra sätt att testa det. I sökkriterierna är det möjligt att under "hyresperiod" välja om du vill söka bostäder med första- eller andrahandskontrakt eller veckovis uthyrning.

Kontakta uthyrare

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att kontakta hyresvärdarna i Malmö kommun med detsamma. Eller vi hjälper dig vidare till rätt ställe.

Bevakningsmail

Finns inte exakt rätt villa eller kedjehus just nu, så kan du skapa ett bevakningsmail, och så kommer du att få direkt besked när ett passande hus blir ledig i Malmö kommun.

Sökesprofil

Det finns också alternativet att låta uthyrarna kontakta dig om du föredrar det. Upprätta en sökesannons med en bra bild och en beskrivning av dig själv och ditt drömhus, så kan du bli kontaktad direkt av en uthyrare i Malmö kommun, som har ett hus som matchar alla önskemål. Om det måste gå snabbt, eller letar du efter något alldeles speciellt, kan du också uppgradera din annons till en premiumannons och få ännu bättre resultat.

Support
Blogg